23-11-2021

Æret være Tommys minde

Det er med stor sorg, at vi i dag har modtaget meddelelsen om, at vores bestyrelsesmedlem og mangeårige medlem Tommy Oszadlik i går er afgået ved døden.
Tommy blev 74 år.
Tommy var, i den sidste tid, indlagt med svære tilstødende komplikationer i forbindelse med, at han desværre var blevet ramt af Corona.

Tommy har været medlem af LIF siden 1989, og han har altid arbejdet for LIF, og lagt mange kræfter og ildsjæl i foreningen.
Vi vil savne Tommy, hans karisma og gode humør og ikke mindst hans store viden på mange områder.
Mange tanker går herfra til Tommys søde kone Lis og til den øvrige familie.

Æret være Tommys minde

På vegne af LIF
Marianne Andersen
Formand

Richardt

12-05-2022

Kære Alle

Det er med stor sorg, at vi i går modtog besked om, at vores mangeårige LIF- og Æresmedlem, Richardt Olsen, døde i lørdags i en alder af 91 år.
Richardt har været medlem i LIF altid, siden den spæde start i 1949, hvor han var med til at starte vores idrætsforening op.
Siden hen har han spillet utallige fodboldkampe for LIF, deltaget i andre af vore idrætsaktiviteter og ikke mindst bestredet flere bestyrelsesposter.
Richardt har været både næstformand og formand for LIF, og på revisionsposterne har han også vist sit virke. I de senere år hjalp Richardt også foreningen som klubhusbestyrer.
Uanset på hvilken post og i hvilken sammenhæng, så har Richardt altid vist stort engagement, han mødte altid velforberedt op og var med sin viden og dejlige humør meget vellidt blandt alle.
Et dejligt menneske er gået bort, himlen er blevet en stjerne rigere. Vi sender i sorgens stund mange tanker til Richardts store familie.
Æret være Richardts minde.

Richardt bisættes på lørdag den 14. maj 2022, kl. 13:00, fra Sundby Kapel, Kastrupvej 51, 2300 Kbh. S.
Alle er velkomne.

Marianne Andersen, Formand LIF

Tommy