Stor Tak til Jan Cardinal for sin tid som sektionsleder i Squash


Og velkommen til ny sektionsleder i Squash

Michael Frandsen

Sektionsleder Michael Frandsen

Sektionsleder for SQUASH er

Michael Frandsen

 X-Flyveleder i Naviair

Mail milo@os.dk

 

Michael har en uge mail og bestiller bane tid efter tilmælding

skriv til Michael hvis du vil med på uge listen

22-04-2022

På billedet (fra venstre): Jesper Bøttcher (CPH), Jan Philip Cardinaal, Najib Zaza, Bo Feldberg (TBST), Thomas Rybak og Henrik Morild

CPH tog titlen som LIF Squash Mester

Tirsdag efter påske var der kaldt til samling af LIF's squashspillere.

Det var efter to års corona-pause tid til at få afgjort, hvem der det næste års tid må prale af, at være LIF's bedste squashspiller.

Vanen tro var der flere deltagere fra Naviair, men denne gang var der også en enkelt repræsentant fra hhv. Trafikstyrelsen og CPH. Og det skulle vise sig at være den helt rette, der var mødt frem fra CPH, for Jesper Bøttcher gjorde rent bord, og kan nu kalde sig LIF-Mester i Squash 2022.

Stort tillykke, og tak for dine input til alle os autodidakte spillere. Måske vi har lært lidt, og kan give mere modstand næste år.

Det hele kunne kun lade sig gøre med hjælp fra LIF, der sørgede for baner, nye bolde og at der var en fin trøstepræmie til feltets sidsteplads.

Dansk Flyvelederforening, Velfærdsfonden og Squashlife gav alle fine bidrag, således der var præmier til alle øvrige deltagere.

Naviair betalte forplejningen, så energi og hyggen kunne holdes på et højt niveau gennem alle kampe, samt bidrog med lidt ekstra Naviair merchandise til præmiepuljen.

En stor tak til alle sponsorer - vi havde en rigtig god dag, med intense kampe og masser af kollegialt samvær.

18-03-2022

Åbendag i Squash

Efter et par år med corona-aflysninger, er vi igen klar til at åbne dørene til en aktiv formiddag, hvor årets squashmester skal findes.

Vi mødes tirsdag d. 19. april kl. 10-13 i Skinderskovhallen i Herlev.

Alle ansatte i Naviair og CPH er velkomne, uanset medlemskab af LIF.

Tilmelding sendes til jpc@naviair.dk

LIF-Mesteren i squash 2020 er fundet Torsdag formiddag var scenen sat til den årlige squashturnering i Lufthavnens Idrætsforening. 10 kollegaer fra begge sider af flyvefeltet var mødt frem i Skinderskovhallen i Herlev, forventningsfulde og kampklar, men også opsatte på, at det først og fremmest skulle blive nogle hyggelige timer i hinandens selskab. 27 intense og jævnbyrdige kampe senere, hvor alle spillere undervejs måtte inkassere mindst ét nederlag, kunne Carsten Brems fra Naviair lade sig hylde som årets squashmester i LIF. Stor tak til LIF, der sørgede for baner og bidrog til præmiepuljen med jubilæumsbluser og vin. Stor tak til Naviair, der sørgede for nye bolde og forplejning, så energidepoterne kunne fyldes undervejs, samt tak for deres bidrag til præmiepuljen med diverse Naviair-mercandise. Stor tak til Flyveledernes Velfærdsfond, der bidrog til præmiepuljen med gavekort og vin. Og sluttelig stor tak til SquashLife, der ligeledes generøst bidrog med et par gavekort til deres butik på Frederiksberg. Vi takker alle spillerne for deres gode humør, og håber at se alle, og forhåbentlig endnu flere til næste år. Stort tillykke til Carsten!

Her ses vinderen Nazib (i midten) sammen med nr 2. Søren (tv) samt Jan der løb med 3. pladsen.