Sektionsleder Jeppe Lykkebo Thomsen

Jeppe Lykkebo Thomsen

Category Manager

Mobil: +4531144301

E-mail: jeppe.thomsen@cph.dk

Ny golfsektion i Lufthavnens idrætsforening (LIF)

Forslaget om at oprette en golfsektion i LIF blev på sidste uges generalforsamling vedtaget.

Sektionsleder er Peter Littau – peter.littau@cph.dk

Formålet med at opstarte en golfsektion i LIF er at fremme interessen for golf, samt skabe fællesskab på tværs af afdelinger i LIF (CPH – Naviair), primært gennem arrangementer og deltagelse i kollega-golfturneringer.

Planen er, at Golfsektionen i 2020 vil arrangere følgende:

  1. I foråret en golf intro dag for dem der kunne være interesseret i at spille golf. Deltagelse vil ikke kræve noget forudgående kendskab til golf. (Dato og yderligere informationer tilgår)
  2. Vi vil deltage i Kollegagolf, arrangeret af Dansk Firma Forbund i hold af 2-3 personer.

-        Dem der er interesseret i at deltage i LIF regi, skal selv tilmelde hold hvis muligt og kontakte golfsektionen og oplyse deltagere.

-        Ønsker man at deltage, men mangler makker skal man kontakte sektionsleder, hvorefter vi vil forsøge at samle 2 eller 3 mands hold.

-        LIF dækker hele eller dele af tilmeldingsgebyr.

-        Golf polo, med LIF logo vil blive udleveret til tilmeldte deltagere og ses båret under spil.

-        Tilmeldingsfrist på firmaidræts hjemmeside er 5 april og mangler man makker skal dette oplyses til sektionsleder golf senest 20. marts 2020.

  1. I efteråret vil vi afholde et LIF golfmesterskab.

Ved tilmelding til andre arrangementer end pkt. 1-3, kan der ydes tilskud fra LIF. Evt. tilskud vurderes fra gang til gang.

Krav:

For at kunne deltage i golfturneringer i LIF regi er det et krav, at man er aktivt medlem af en, af Dansk Golf Union (DGU), anerkendt golfklub. Dette medlemskab skal man selv betale. Du skal selvfølgelig også være medlem af LIF.

Medlemsnummer i golfklub skal oplyses ved tilmelding til LIF golfsektion og dokumentation for handicapindeks kan kræves.