Kære Padel spiller.                                 opslag 27 marts 2023

 

I øjeblikket kan der bookes baner i Racket Club Dragør, på hverdage i tidsrummet 06:00 – 15:00.

Ønsker du at booke en bane sendes en mail til rsf@naviair.dk med det ønskede tidspunkt og hvem der deltager. Alle deltager skal være medlem af LIF.

Der kan maks bookes 1 gang om ugen i enten 1 eller 2 timer. Da efterspørgslen er stigende, kan der forekomme begrænsninger hvis der spilles 2 timer hver gang. Dette for at sikre en så jævn fordeling af de tildelte midler som muligt.

 

Der arbejdes på også at få Tårnby som lokation, men dette er unde udarbejdelse og pt ikke en mulighed.

 

-------

 

Med venlig hilsen

 

Sektionsleder


Rasmus Aspelund Sandfeld

Driftschef, Copenhagen TWR, OCT

D +45 3247 2190 • M +45 2151 3383 • rsf@naviair.dk

Husk du skal være meldt ind i LIF for at kunne deltage i LIF Padel.

Mvh Rasmus Sandfeld

LIF Padel – rsf@naviair.dk

Tlf.: 21513383

17-09-2021

Padel Tennis

”Vi er i gang med at få de sidste detaljer på plads omkring Padel i LIF regi. Vi starter op med spille mulighed i Racket Club i Dragør. Det endelige koncept er under udarbejdelse, men det ligner en ugentlig dag med faste tider. Enten tirsdag eller onsdag 13-14 og 14-15. Her vil man via mail liste kunne melde sig til 14 dage frem af gangen. Vi forventer at kunne starte op med de første tider slut september/start oktober.
Er du interesseret i at komme på mailing listen til tilmeldinger, så skriv til rsf@naviar.dk med navn og mailadresse. Husk at man skal være meldt ind i LIF for at kunne deltage.”

LIF byder Padeltennis velkommen

Der kommer fler nyheder om denne sportsgren sener på sommeren

Er man allerede intereseret så skriv til sektionslederen :-)

LIF Padel – Tilmelding.

Alle timer kommer til at foregå i Racket Club Dragør.

Som det ser ud nu vil timerne ligge mandage kl.: 13-14 og 14-15, eller onsdage i samme tidsrum.

Ønsker man at deltage skal man skrive til rsf@naviair.dk , med navn og mailadresse man ønsker at blive kontaktet på.

Vi forsøger med tilmeldinger 14 dage frem ad gangen. Der vil i denne uge blive indsamlet mail-adresser og på mandag d. 15. november udsendes spilletider for uge 47 og 48. man har så til onsdag kl 12:00 til at melde sig på, og banerne bliver umiddelbart der efter fordelt.

Denne praksis vil gentage sig hver 14. dag. Liste sendes ud mandag. Tilmelding inden onsdag, og derefter fordeling. Der kan være run på her i starten, og vi har kun begrænsede midler.
Der er dog mulighed for vi i en kortere periode kan øge antallet af baner, hvis der er mange tilmeldinger.

Man skal selv sørge for at være 4 der spiller sammen. Så om alle 4 melder sig på listen, eller i som gruppe finder 1 person der er ansvarlig er op til jer. Alle navne skal stadig sendes til mig og alle skal være meldt ind i LIF.

Er man helt ny vil der enten i december eller i det nye år, komme en dag der er for dem der ønsker at lære sporten lidt bedre at kende. Der kommer mere info ud om dette.